--20-- INFORMARE REGULAMENT UE 679 2016 - ITA PRODUCTION SRL S.R.L.
ITA PRODUCTION SRL S.R.L.


Informare Regulament (UE) 679/2016
  vineri, 25 Mai 2018        G.D.P.R. Regulament (UE) 679/2016



Stimati clienti si utilizatori ai site-ului noastru online www.scaune.aaz.ro

Incepand cu data de 25 mai 2018 va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ITA PRODUCTION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizezi.

Prin completarea datelor in formularul contact si/sau de comanda,  si cerere de oferta, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date ITA PRODUCTION SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile specificate mai sus.

De asemenea prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Rectificarea, actualizarea, blocarea, transformarea in date anonime sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date se poate realiza pe baza unei cereri scrise transmise catre adresa noastra de email sustic@ita-production.ro sau prin posta la adresa: SC ITA PRODUCTION SRL, Str. Doboies  nr.11/A, loc. Sighetu Marmatiei, jud Maramures.

G.D.P.R. Regulament (UE) 679/2016




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII


CATEGORII OFERTE




              
     
X